801 01 17 22 lub 767 43 80 43
Calendar
Calendar

Opinie o apartamencie Diamond Sky

drukuj
Cena apartamentu od:
€50 211 zł

Opis obiektu:

Kompleks apartamentowy zlokalizowany w zachodniej części kurortu Słonecznego Brzegu, oddalony zaledwie 600 metrów od plaży. Obiekt składa się z trzech oddzielnych klatek na planie litery "L". Każda posiada własną windę. Dodatkową atrakcję kompleksu stanowi dostępny dla Gości basen z wydzieloną strefą dla dzieci oraz restauracja oferująca pyszne dania w niskiej cenie. Na tyłach kompleksu znajduje się parking dla Gości. Obiekt posiada całodobową ochronę. Lokalizacja... pokaż więcej >>
Plaza Odległość od plaży (m):600 Restauracja Restauracja: Tak
Odleglosc Odległość od centrum (m):1350 Bar Bar: Nie
Recepcja Recepcja: Tak Supermarket Supermarket: Tak
Basen Basen: Tak Sejf Sejf: Tak
Basen_dla_dzieci Basen dla dzieci: Tak Winda Winda: Tak
Pokaż więcej udogodnień

Mapa:

OCENA OGÓLNA
3.1
Ilość wszystkich ocen : 9
położenie
apartament
rozrywka
sport
dla dzieci
Przeczytaj wszystkie opinie w oryginalnym języku
4.0
Joanna Tondera, Myślenice
2013-08-19, 10:20
położenie
apartament
rozrywka
sport
dla dzieci
Całkiem przyjemny hotel ze sporym i czystym basenem. Wokół kilka sklepów i restauracji. Do morza trochę daleko, ale w wiekszości i tak korzystalismy z basenu. Polecam :)
3.4
Magdalena Glapińska, Łódź
2013-08-10, 17:16
położenie
apartament
rozrywka
sport
dla dzieci
Serdecznie dziękujemy za udane wakacje. My faktycznie mieliśmy szczęście trafić na standardową łazienkę, w niektórych pokojach jest dość prowizoryczne rozwiązanie... które potrafi zepsuć humor nawet małowymagającym... Myślę, że w dzisiejszych czasach, nawet za tak niską cenę warto pomyśleć o lepszym rozwiązaniu, aby nie tracić klientów. Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
4.6
agnieszka B., Kraków
2013-08-08, 14:02
położenie
apartament
rozrywka
sport
dla dzieci
jak państwo wiecie , macie nagraną moją rozmowę z p.Maćkiem zaraz po przyjeździe do bułgarii czyli 20.07.2013 o godz.12;20 czasu bułgarskiego ,że żądam zamiany apartamentu bliżej morza nawet z dopłtą do lepszych warunków więc niech pan tu nie pisze że zrezygnowałam po usłyszeniu ceny , bo nikt mi jej nie podał.mam tą rozmowę również nagraną oraz waszą rozmowę z moim rezydentem ponieważ była prowadzona z mojego telefonu.żądałam również zwrotu pieniędzy ze względu na niewywiązanie sie z umowy z waszej strony,ponieważ chciałam sama znaleźć inny hotel-ale oczywiście nie oddaliście mi pieniędzy.posłuchajcie jeszcze raz swojego nagrania z infolinii i najlepiej opublikujcie ją -bo na to wyrażam zgode. przypomnę wam tylko tyle , że niewyraziłam zgody na upublicznienie mojej korespondencjii mailowej,,,,,a napewno wiecie jakie są tego konsekwencje.dziękuję za rozmowę i żegnam.
Opinia: Przepraszam, jakiego niewywiązania się z Umowy? Przecież to Pani wybrała Diamond Sky - nasze propozycje były zupełnie inne. Przedstawiłem cytaty z korespondencji z Panią i pozostawiła Pani ten wątek bez odpowiedzi.
1.4
agnieszka B., Kraków
2013-08-07, 10:51
położenie
apartament
rozrywka
sport
dla dzieci
niestety żądałam zamiany hotelu z DOPŁATĄ. chciałam nawet zamienić hotel na garden of eden gdzie byłam poprzednim razem.ale doskonale wiedzieliście że innego barana nie znajdziecie na ten hotel-bo nawet nazwa na elewacji hotelu odpadła i nikt jej nie założył ponownie więc nawet trudno odnaleźć ten hotel. a jeśli chodzi o ręczniki to wymiana owszem była po 7 dniach ale od rezydenta też otrzymaliśmy ręczniki po 7 dniach.brońcie się jak chcecie.dziękujcie tylko , że nie złożyłam reklamacji do oferty bo dowody mam nagrane na kamerze i ,że NARAZIE nie idę z tym do rzecznika praw.poza tym ci, którzy chcą się dowiedzieć więcej to podaję nr tel.664 046 216.
Opinia: Dostała Pani propozycję zmiany na Garden of Eden, ale po usłyszeniu ceny i dopłaty w kwocie 450Euro zmieniła Pani zdanie! Poniżej przesyłam kopię oferty, jaką Pani otrzymała oraz Pani stanowisko. Wynika z nich jasno, że szukała Pani najtańszego obiektu, o najniższym standardzie a po przyjeździe próbowała Pani wyłudzić od firmy świadczenia, za które wcześniej nie chciała Pani zapłacić. Proponuję poinformować Urząd Marszałowki i Rzecznika Praw (cokolwiek to znaczy), a z przyjemnością przedstawimy nagrania z Pani rozmów z konsultantami, jak również całą korespondencję mailową. Wynika z nich jasno, że pomimo naszych propozycji, które dotyczyły obiektów o znaczenie wyższym standardzie, sama Pani wybrała Diamond Sky więc pretenecje może mieć Pani tylko do siebie. Mail z ofertą z dnia 20.06.2013: Szanowna Pani Agnieszko, w nawiązaniu do rozmowy przesyłam propozycje Państwa wypoczynku w rewelacyjnych, familijnych kompleksach w Słonecznym Brzegu i okolicy we wskazanym terminie 20/07-03/08. Propozycja dotyczy wypoczynku w komfortowych apartamentach 4-osobowych. Oczywiście z racji wypoczynku długoterminowego przysługuje Państwu atrakcyjny rabat. Kompleks: Karolina (klik!), Słoneczny Brzeg Cena za apartament: 998 EUR (zamiast 1050 EUR!) *** Kompleks: Laguna (klik!), Słoneczny Brzeg Cena za apartament: 878 EUR (zamiast 924 EUR!) *** Kompleks: Panorama Fort (klik!), Święty Włas Cena za apartament: 998 EUR (zamiast 1050 EUR!) Podane ceny zawierają między innymi ubezpieczenie KL i NNW, opiekę rezydenta, taksy klimatyczne, sprzątanie apartamentu, korzystanie z mediów, basenów oraz klimatyzację. Pragnę zapytać, czy propozycja spełnia Państwa oczekiwania? W razie dalszych zapytań, pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Makarewicz Specjalista ds. Sprzedaży Pani Odpowiedź z tego samego dnia: witam Pana mam pytanie- czy oferta w hotelu diamond sky też jest możliwa w tym terminie za cenę którą mi Pan podał 693 euro? pozdrawiam-agnieszka biela Odpowiedź Pana Maćka z dnia 20.06.2013: Szanowna Pani Agnieszko, naturalnie, dosyłam propozycję Diamond Sky: Kompleks: Diamond Sky (klik!), Święty Włas Cena za apartament: 732 EUR (zamiast 770 EUR!) Na wszystkie podane przeze mnie ceny przysługuje Państwu atrakcyjny rabat dla Stałego Klienta, który wynosi 5%. Pragnę zapytać, czy chcieliby Państwo dokonać rezerwacji któregoś z apartamentów? Pozdrawiam serdecznie, Maciej Makarewicz Specjalista ds. Sprzedaży
1.4
agnieszka B., Kraków
2013-08-06, 17:18
położenie
apartament
rozrywka
sport
dla dzieci
po mojej interwencji nagle zmieniła się odległość hotelu do plaży.w mojej ofercie było 350m, po mojej wizycie w diamond sky nagle ta odległość zmieniła się na 600m.prawda jest taka zeby dojść do plaży to minimum 1200m.apartament nie ogrodzony przy ulicy, syf-kurz pod łóżkami z przed sezonu.łazienka koszmar-słuchawka prysznicowa nad umywalką,bez brodzika ok 1,5 m2.kąpiąc się zalewasz całą łazienkę wraz z ubikacją więc przygotujcie mnóstwo szmat na sprzątanie bo po was nikt nie posprząta.jest to apartament prywatny i nie przysługuje tam sprzątanie,ręczniki brudne-rezydent wziął je do wymiany w pierwszym dniu ale oddał czyste dopiero po 7 dniach po ponownym tel,plaża i leżaki płatne.przez całe 14 dni pływała lampa w basenie,która miała oświetlać basen.nigdy ten basen niebył oświetlony jako jedyny w mieście.więc standard slamsowy.powodzenia na koszmar wakacjach z millenium travel.
Opinia: Pani Agnieszko, pisze Pani te bzdury, bo nie udało się Pani wymóc na firmie zmianę kompleksu na drożysz bez dopłaty! Rezerwując ten obiekt wiedziała Pani, gdzie jest on położony (mapa lokalizacyjna na stronie) i jak wyglądają apartamenty (dokładne zdjęcia obiektu oraz apartamentów). Poniżej znajdzie Pani link z trasą Googla, odległością od plaży i czasem przejścia, co pokazuje, jak bardzo się Pani myli: https://mapy.google.pl/maps?saddr=Nieznana+droga&daddr=Nieznana+droga&hl=pl&ll=42.704846,27.718688&spn=0.004297,0.010568&sll=42.704452,27.719911&sspn=0.004297,0.010568&geocode=FfKmiwIdguemAQ%3BFWiYiwIdv_imAQ&t=h&dirflg=w&mra=dme&mrsp=1&sz=17&z=17 Diamond Sky to kompleks najtańszy w naszej ofercie, więc nie może gwarantować standardu Royal Suna czy też Royal Beacha. Ręczniki otrzymała Pani czyste, a po 7 dniach była ich ponowna wymiana, zgodnie z ofertą. Jeśli zależało Pani na codziennym sprzątaniu i wymianie ręczników należało wybrać opcję hotelową, dwa razy droższą.
3.8
Katarzyna Kamińska, Lubicz Dolny
2013-07-24, 09:56
położenie
apartament
rozrywka
sport
dla dzieci
Witam , apartament zgodny z opisem ( czysty ),dobry kontakt z rezydenetm , wszystko w zasięgu ręki( restauracja,mini market, kantor)POLECAM
2.8
Wojciech Panek, Zawada
2013-07-22, 11:28
położenie
apartament
rozrywka
sport
dla dzieci
trochę zbyt niski standard apartametów
Opinia: Standard apartamentów zależy od ilości gwiazdek i ceny. Wybierając najtańszy obiekt w całej ofercie Millennium należy liczyć się z małymi niedociągnięciami.
3.4
DMz, Starachowice
2012-08-14, 12:05
położenie
apartament
rozrywka
sport
dla dzieci
apartament bardzo fajny, blisko do morza, jedyne co mi się nie podobało to to, że basen nie był czyszczony na bieżąco lecz raz w tygodniu, wiec po kilku dniach woda w basenie była bardzo brudna.
3.0
SŁAWOMIR GÓRNY, GOSTYŃ
2012-08-08, 21:54
położenie
apartament
rozrywka
sport
dla dzieci
WSZYSTKO BYLO ZGODNE Z OPISEM,JESTESMY BARDZO ZADOWOLENI Z POBYTU A TAKZE Z OPIEKI REZYDENTA CZYLI PANI AGNIESZKI KTORA SERDECZNIE POZDRAWIAMY JAK ROWNIEZ PANIA OLGE ZA SZCZEGOLOWE PRZEDSTAWIENIE OFERTY